Good Morning Nha Trangh - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Henny Vrees - WaarBenJij.nu Good Morning Nha Trangh - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

Good Morning Nha Trangh

Blijf op de hoogte en volg Henny

06 November 2006 | Vietnam, Hanoi

Hoi Allemaal,

Even een berichtje uit Vietnam.
2 uurtjes geleden aangekomen in de badplaats Nha Trangh, helemaal geweldig.
Eergisteren hadden we de langste dag in de bus maar het resort dat op ons wachtte was absoluut de moeite waard.
vandaar uit hebben we van alles bezichtigd en vanochtend zijn we op weg gegaan naar deze mooie Vietnamese badplaats. Het levensonderhoud hier is heel goedkoop, als we een cocktailtje nemen san kost ie omgerekend nog geen 1,5 euro.
De komende 3 dagen zitten we hier en daarna gaan we richting Da Lat,
Morgen gaan we een boottocht maken en overmorgen hebben we echt een dag dat we lekker aan het strand of zwembad kunnen liggen, iets waar we echt wel aan toe zijn.
We hebben een leuke groep maar we zijn zelf al met een groepje van 6 personen. We hebben het weer net zo gezellig met elkaar als 3 jaar geleden in Sri Lanka.
We hebben bijna nog niets kunnen kopen, maarja, wat niet is kan nog wel komen.
De temperatuur is behoorlijk hoog, het is dus wel weer zweten.

Voor de rest is alles goed met ons, geen tropische kwaaltjes.
Het enige waar ik zelf behoorlijk last van heb is dat ik amper nog schoenen aankrijg, zo opgezwollen zijn mijn beneb en voeten, maarja.

De Vietnamezen zijn een heel lief en behulpzaam volk, we voelen ons heel erg veilig in dit land.

Zo, ik ga nu weer stoppen, misschien dat ik morgen nog even een mailtje kan sturen.

Ps.
Ma: Alles goed met je, ik hoop dat je al een beetje gewend bent dat de telefoon geen 6 keer extra per dag gaat.

De groetjes en een hele dikke kus van Hans en Henny

• 06 November 2006 - 18:43

Ank En Peter:

hoi lieve alletwee
    zo te lezen hebben jullie het enorm naar je zin. Geen last van die tyfoon ofzo gehad die richting jullie kant opgegaan is???
    Maar die was misschien alweer voorbij toen jullie kwamen. Je krijgt ook wat je verdient he (goed weer dus). Vergeten jullie niet om af en toe ook eens even lekker te lammeren??
    Al gehoord dat Saddam Hoessein tot de doodstraf door ophanging is veroordeeld? Hij is alweer in hoger beroep dus dat gaat wel even duren. Maar het is wel weer een hoop hommeles in dat gekke land.
    Nou geniet nog lekker en tot schrijfs
    Liefs
    Ank en Peter