Dinsdg 18 November in l Fortuna
Blijf op de hoogte en volg Henny
18 November 2008 | Costa Rica, Fortuna
Vanochtend moesten we weer om 6 uur paraat staan om te gaan ontbijten.
We hebben nog geen dag uitgeslapen maar dat hoort bij deze reizen.
We hebben vandaag een boottocht gemaakt van ruim 3 uur in cano Negro.
We hebben de mooiste vogels gezien, veel apen, kaaimannen en zelfs de jezus christus hagedis.dit beestje kan over het water lopen en kan zelfs een hele mooi kraag opzetten. Vervolgens zijn we weer na la fortuna gegaan waar we naar het internetafe zijn geweest om te kijken of het fototoestel van Rebecca boven water was gekomen *deze had ze gisteren daar vergeten. Helaas is ze het fototoestel kwijt en zal gebruik moeten maken van de fotos die anderen hebben gemaakt.
daarna nog even Bacardi en cola gehaald en met zn allen op het balkon gezeten, het was dus weer gezellig.
Morgen gaan we richting Sarapiqui waar we weer 2 nachtjes zullen blijven.
Het is ons nog niet gelukt om souvenirs te scoren, alleen maar prullaria die in een la verdwijnen is tenslotte zonde van het geld. We hopen dat we in de komende 1,5 week nog wel het een of ander kunnen scoren want tenslotte zijn de koffers lichter dan op de heenreis aangezien we veel kleren achterlaten omdat men dit hier goed kan gebruiken.
Het weer is nog steeds knudde, wel warm maar regenachtig.
Groetjes van Hans en Henny