eindelijk een dagje zon en rust - Reisverslag uit Dominical, Costa Rica van Henny Vrees - WaarBenJij.nu eindelijk een dagje zon en rust - Reisverslag uit Dominical, Costa Rica van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

eindelijk een dagje zon en rust

Door: Henny

Blijf op de hoogte en volg Henny

27 November 2008 | Costa Rica, Dominical

Hoi allemaal,

Even een bericht op jullie op de hoogte houden van onze laatste dagen, het volgende:
Nadat we na al die angstige belevenissen zijn afgezet in een hotel is besloten dat we niet meer aan de Caribische kant moeten blijven aangezien het daar allemaal onder water was aan het lopen, men heeft ons naar de Pacifische kant gebracht waar het beter weer zou zijn, iets waar we wel aan toe waren.
Het maakte ons niets meer uit of het reisschema niet gevolgd kon worden en het liefste hadden we naar huis gegaan,iets dat niet mogelijk was.
We hebben met z'n allen geprobeerd het beste er van te maken.
Momenteel zitten we in Playa Dominical, een echte surfplaats voor Backpackers.
We hebben voor het eerst sinds 2 weken weer zon en geen regen.
Morgen, vrijdag, vertrekken we naar San Jose van waaruit we zaterdagmiddag richting het thuisfront zullen gaan.Zondagmiddag hopen we weer op Schiphol aan te komen.

We hopen dat we in San Jose wel nog iets van souveniers kunnen scoren.
We kijken terug op een best wel mooie reis, ondanks de regen. Costa Rica is een schitterend land met heel erg mooie natuur.
Iets dat wel zal moeten slijten is de rest van alle gebeurtenissen die we hebben meegemaakt.
Ik slaap momenteel niet al te best ivm het steeds in mijn slaap "terug kijken" van de overstromingen en de ellende met de bus, maar denk wel steeds dat het onze tijd nog niet was waardoor ik het moet proberen te vergeten, iets dat nu nog niet echt mogelijk is.

Groetjes van Hans en Henny

• 27 November 2008 - 20:38

Marilene:

Lieve vrienden(4), we lezen nu pas van de ellende die jullie hebben meegemaakt. Wat zullen jullie in angst hebben gezeten! En als we jullie belevenissen goed inschatten, hebben jullie ook ontzettend veel geluk gehad en had het busavontuur veel dramatiser kunnen aflopen. We hopen dat jullie deze nachtmerrie gauw zullen vergeten en dat jullie de laatste dagen nog volop van de zon kunnen genieten en wie weet nog wat leuke souveniers kunnen 'scoren'. In Azie (met name India en Thailand (Bangkok) is het op dit moment ook niet overal veilig. Niet zozeer door natuurgeweld maar wel door aanslagen en demonstraties. We wensen jullie in ieder geval nog een paar fijne laatste dagen, een goede terugreis en een behouden thuiskomst toe.
    Tot gauw ziens!
    Liefs Ron en Marilene