Een beetje stressen - Reisverslag uit Matâ'utu, Wallis & Futuna van Henny Vrees - WaarBenJij.nu Een beetje stressen - Reisverslag uit Matâ'utu, Wallis & Futuna van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

Een beetje stressen

Door: Henny

Blijf op de hoogte en volg Henny

07 Oktober 2011 | Wallis & Futuna, Matâ'utu

Hoi allemaal,

Onze reis naar Amerika begon niet echt soepeltjes, het is niet te hopen dat het een teken aan de wand is voor de rest van onze vakantie.
Wij hadden om 6 uur in de ochtend afgesproken met onze vrienden Hans, Rebecca, Ron en Marilene.
Aangezien Hans en Rebecca niet op tijd waren kregen wij van hen een telefoontje om maar alvast in te checken. Zij hadden oponthoud wegens een openstaande brug en vervolgens konden zij geen parkeerplek vinden op het door hen reeds gereserveerde parkeerdterrein.

Wij hebben dus ingecheckt, even geshopt en vervolgens aan de koffie in de hoop dat H en R snel zouden komen omdat wij al om 8 uurbij de gate moesten zijn.
Wij kregen een telefoontje van ze dat het moeilijk werd om aan te sluiten bij ons want er was iets niet helemaal goed gegaan met het aanvragen van de Esta (lees visum om Amerika in te komen)
Om 8 uur zaten wij nog steeds op hen te wachten toen we een telefoontje van hen kregen met de melding: dit gaat m niet worden voor ons! Gaan jullie maar want het gaat niet lukken.
Jullie begrijpen dat wij toen ook begonnen te stressen want tenslotte willen we met ons zesjes en niet 1 stel achterlaten.
Opeens kregen wij het bericht dat ze er aan kwamen en dat het uiteindelijk was gelukt om een nieuw visum te bemachtigen.

De vlucht zelf was prima. We slapen de komende 3 nachten in het holliday inn dicht bij het vliegveld.
We zijn 's avonds nog even de stad in geweest en ergens heerlijk gegeten maar om 20.30 uur ging ons kaarsje uit en hebben we ons bed opgezocht.

De komende 2 dagen zijn we in New York en zullen met een hop on hop off bus deze grote stad gaan verkennen.

De groetjes allemaal.

• 07 Oktober 2011 - 17:18

Mikel:

Gelukkig maar dat alles uiteindelijk toch goed is gekomen. Geniet er van

• 07 Oktober 2011 - 17:52

Ank En Peter:

Ze zeggen toch.....als de generale repetitie slecht gaat wordt de premiere fantastisch. Zo zal het met jullie holiday in de US of A ook vast gaan. Geniet er lekker van