Wat een Watermassa - Reisverslag uit Niagara, Verenigde Staten van Henny Vrees - WaarBenJij.nu Wat een Watermassa - Reisverslag uit Niagara, Verenigde Staten van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

Wat een Watermassa

Door: Henny

Blijf op de hoogte en volg Henny

11 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Niagara

Hoi allemaal,

Na een lange reisdag zijn we uiteindelijk in Buffalo aangekomen.
Buffalo is een uitgestorven stad waar Totaal niets valt te beleven.
We waren een beetje tot het hotel veroordeelt maar het eten daar was erg lekker, en met de door ons gekochte flessen Amarulla werd het ook nog best gezellig.
De volgende ochtend zijn we richting de Niagara watervallen gegaan en de grens van Amerika en Canada overgestoken.
Wat is dat toch een schitterend gezicht, die razende massa die van zo een hoogte naar benden dendert.
Rond 2 uur gingen we weer naar de Amerikaanse kant want daar lag een bootje op ons te wachten die ons tot aan het naar beneden razende water zou brengen.

Bij de grens moesten we allemaal ons mond houden want de Amerikaanse douane staat nu niet echt bekend als vriendelijk. We kregen de nodige instructies van onze reisleider welk antwoord we moesten geven.

We kregen allemaal een charmant blauwe regenzak om een beetje droog te blijven.
We leken wel een groep smurfen.
Wat is dat toch weer een mooie belevenis geweest, je hebt er over gehoord en nu mag je het zelf aanschouwen.

Vandaag zijn we richting Washington gegaan en we zitten nu in een hotel in de buurt van
Washington.
Morgen gaan we naar het Witte huis en het Capitool en de nodige musea bezichtigen.

Tot nu toe is het een leuke reis en we hebben een leuke gemixte groep van jong en oud bij elkaar.
Tot nu toe hebben we nog geen gelegenheid gehad om te shoppen maar ondanks dat vliegen de dollars onze knip uit.

Dit was het weer voor vandaag.

De groetjes van ons zesjes.

• 13 Oktober 2011 - 08:21

Vanessa Windig:

Lieve henny.. jeetje jij blijft ook over onze wereldbol heen vliegen he (haha) ik dacht laat ik eens kijken waar henny zich bevindt.. en zo te lezen ben je weer geweldige dingen aan het bewonderen.. ik kan alleen maar zeggen wauw!! geniet nog lekker van je vakantie!! en die dollars zitten niet in je portomonee om oud te worden he!!!! xxx vanessa tom en quincy