Washington en Los Angeles - Reisverslag uit Washington, Verenigde Staten van Henny Vrees - WaarBenJij.nu Washington en Los Angeles - Reisverslag uit Washington, Verenigde Staten van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

Washington en Los Angeles

Door: Henny

Blijf op de hoogte en volg Henny

15 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Washington

Hallo allemaal,

Afgelopen woensdag zijn we het eerst naar het Witte Huis gegaan. Je kan zien dat dit behoorlijk streng wordt beveiligt want b.oven op het dak staan een paar scherpschutters die alles in de gaten houden.
Vervolgens zijn we naar Arlington Cemetry gegaan waar we het graf van John F Kennedy hebben bezocht.

Daarna hebben we nog een aantal musea bezocht die (ondanks dat ik zelf geen musealiefhebber ben) de moeite waard waren.
Het air en spacemuseum was absoluut de moeite
waard want daar kon je ook de capsules zien waar men mee op de maan is geweest en natuurlijk ontbrak daar ook het vliegtuig van Lindbergh niet.

Daarna zijn we naar het hotel gegaan om eregens een lekker steak te bemachtigen.
Helaas is dat niet gelukt omdat er wegwerkzaamheden waren en wij de weg niet durfden over te steken.
Dit kwam het humeur van Hans niet ten goede want die had honger.jullie begrijpen dat wij de slappe lach kregen van zijn humeur.
Omdat er bij het hotel ook niets te scoren viel hebben we maar de laatste zakjes chips opgegeten.
Hans was gelukkig niet de enige waarvan de buik knorde dus is hij nog met iemand uit de groep met een shuttlebus naar een Italiaans restaurant gegaan.

Vanochtend zijn we om 8 uur naar philadelpia vertrokken. Daar hebben we even kunnen shoppen om vervolgens richting vliegveld te gaan.
Het is nu 03.45 uur, we zijn een half uurtje geleden in ons hotel in Los Angeles aangekomen na een vlucht van ruim 6 uur. Ongelooflijk als je je dan realiseert dat Amerika zo groot is
De komende 3 nachten zijn we in dit hotel.
Morgen gaan we n dagje naar Santa Monica aan het strand en overmorgen hebben we een stadstour in Los Angeles.

Santa Monica,
Omdat het nogal laat was geworden de vorige avond (nacht) was 10 uur een mooi moment om weer op pad te gaan.
Onze vrije dag was heerlijk, we hebben een fiets gehuurd en zijn naar Venice beach gegaan.
De tijd is daar blijven steken op de jaren zestig, wat een hippies allemaal.
Avonds hebben we heerlijk gegeten in een echt Amerikaanse kroeg waar zeker 100 tv's ophingen.
Het weer is echt fantastisch, zo tegen de 30 graden.

Zaterdag 15 oktober.
Vandaag hebben we een superdag gehad.
Momenteel zitten we in het hotel even aan een afzakkertje na een vermoeiende dag waar wij ons weer even heel erg jong waanden.
We zijn naar de Universal studio's geweest, echt waanzinnig.
Te gekke achtbanen, heel veel films die in een attraktie zijn verwerkt zoals Jurrasic Parc, Waterworld, de Simsons etc.
We leken wel een stel tieners die van al deze attractie genoten.
Vervolgens zijn we naar Hollywood gegaan en hebben daar over de Walk of Fame gelopen.
Via Sunsetboulevard en Beverlyhills waar veel sterren wonen zijn we weer naar ons Hotel gegaan waar wij rond 18.45 uur aankwamen.

Morgen, zondag, gaan we de woestijn in waar de temperatuur zal oplopen naar de 38-39 graden.
Onze reis zal ons van Los Angeles naar Laughlin gaan.
Het word een lange reisdag.
Het is nu bijna 9 uur savonds (in nederland 9 uurtjes later, dus de zondag is alweer.
Omdat morgen onze wekker weer om 06.15 uur afloopt zullen wij het vanavond ook niet al te laat maken.

De groetjes van ons allemaal.

• 17 Oktober 2011 - 18:15

Ank En Peter:

Hoi lieve allemaal,zo te lezen hebben jullie het geweldig. Het laatste stuk (LA, Venice en santa monica) hebben wij jaren geleden ook gedaan en was fantastisch. Wat een belevenis he. Je ziet het op tv en nou stonden jullie er echt. Nog sterren gezien....? En nog kunnen shoppen? We horen het wel.
    Veel liefs