Terug in Saigon
Blijf op de hoogte en volg Henny
12 November 2006 | Vietnam, Hanoi
Gisterenavond zijn wij na een lange dag in de bus weer aangekomen in Saigon.
De voorgaande dagen zijn we op de hoogvlakten van Da Lat geweest, het was daar behoorlijk koud 's avonds. Overdag was het weer heet, maar de mensen daar lopen met wollen mutsen op en dikke winterjassen aan en wij lopen dan lekker gekleed in een bloot topje, heel komisch.
Het land is verschrikkelijk mooi en ik heb nog nooit zo een lieve mensen meegemaakt, heerlijk.
De eerste avond dat we in Da Lat waren hebben we na het eten nog een afzakkertje genomen.We kregen echt kramp in ons buik van het lachen wat de drank kost want een flinke rum kostte toch wel zeker 40 eurocent.
We zijn ook nog naar een atelier geweest waar hele mooie geborduurde schilderijen worden gemaakt, heel apart en uniek.
Deze schilderijen worden met 1 zijden draad geborduurd dus het duurt behoorlijk lang voordat 1 schilderij klaar is.We hebben een heel mooi stuk uitgezocht en een moiie lijst er om heen laten zetten, dus we hebben een behoorlijk groot pakket mee.
Vanavond vertrekken we naar Cambodja. Het is nu 12 uur in de middag bij ons, (bij jullie 6 uur in de ochtend) en we zijn nog even de laatste inkoepen aan het doen voordat we vertrekken.
Morgen gaan we naar de Ankor Wat, een van de beroemdste tempelkomplexen ter wereld, we zijn benieuwd.
We hebben zelf het gevoel dat we al ruim 3 weken aan het reizen zijn,zoveel hebben we al gezien, heerlijk als je je dan realiseerd dat je nog 1 weekje voor de boeg hebt.
We proberen in Cambodja nog wel even iets van ons te laten horen en anders geven we zeker even een berichtje vanuit Thailand.
Sin Ciao (dit is een vietnamese groet)
Hans en Henny