Mooi Cambodja - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van Henny Vrees - WaarBenJij.nu Mooi Cambodja - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

Mooi Cambodja

Blijf op de hoogte en volg Henny

13 November 2006 | Cambodja, Khett Siem Reab

Hoi Allemaal,

Gisterenavond zijn we vertrokken vanuit Saigon naar Siem Reap in Cambodja.
De vlucht was maar 50 minuten, dus we waren er zo.
Aangezien we nog een Visa moesten regelen waren we in de veronderstelling dat dit wel n uurtje ging duren.
Gelukkig zaten er zeker zo'n 10 personen op 1 rijtje om alles voor de tourist in orde te maken.
De rit naar ons Hotel duurde maar 20 minuten maar dit waren wel minuten waar wij van de ene verbazing in de andere vielen want het ene mooie Hotel volgde het andere Hotel op.
We hebben een keurig Hotel vlakbij het centrum van Siem Reap.
Vandaag zijn we naar 1 van de 7 wereldwonderen geweest, de Ankor Watt.
Dit zijn vele tempelkomplexen op ruim 400 vierkante kilometer, de ene tempel nog mooier dan de andere.
Sommige zijn geheel overwoekerd door het oerwoud, iets dat een heel speciaal effect geeft.
Morgen moeten we weer vroeg uit de veren, om 06.30 uur want dan gaan we een boottocht op een groot meer maken naar een vissersdorpje en na de lunch gaan we het binnenland in.
We hebben net lekker gegeten voor nog geen 7 euro inclusief de cocktails en andere sterke drank.
We gaan woensdag richting Thailand en we proberen daarna wel weer even een berichtje te plaatsen.

De groetjes van Hans en Henny