Luie dag - Reisverslag uit New Delhi, India van Henny Vrees - WaarBenJij.nu Luie dag - Reisverslag uit New Delhi, India van Henny Vrees - WaarBenJij.nu

Luie dag

Blijf op de hoogte en volg Henny

24 November 2007 | India, New Delhi

Hoi allemaal,

Gisterenavond nadat ik het laatste bericht had geplaatst met de mededeling dat we over 2 daagjes naar Varanasi gaan, was er een Breaking News op de televisie. Er waren 3 bommen in Varanasi afgegaan met 3 doden en zeker 15 gewonden als gevolg.
Deze bommen zijn afgegaan in het gerechtsgebouw van Varanasi, een plek die wij niet zullen gaan bezoeken. Aangezien het af en toe ook "rommelt" in de buurt van de Gouden Tempel in Varanasi zullen wij dit deel van de stad ook niet gaan bezoeken.

Vandaag zijn we naar de Erotische tempels geweest, absoluut hele mooie tempels die ook op de Werelderfgoedlijst zijn geplaatst en het onderhoud door de Unesco wordt betaald. Aangezien je toch niet de gelegenheid krijgt om de souvenierstalletjes en kleine winkeltjes te bekijken zonder behoorlijk lastig te worden gevallen door opdringerige verkopers hebben we besloten om vanmiddag maar een luie middag te nemen aan het zwembad.
We hebben dus nog steeds niets kunnen kopen (moet zeggen dat we ook nog niets hebben gezien dat we willen hebben)

Morgen vertrekken we rond 12 uur naar het vliegveld en we vliegen om 14.30 uur naar Varanasi.
Het schijnt dat het daar nog veel viezer en armer is dan waar wij al geweest zijn, we zijn benieuwd.

Groetjes van Hans en Henny

• 25 November 2007 - 11:58

Dinie:

erotische tempels?
    hans was nog wel te houden?
    nog veel plezier en doe voorzichtig in Varanasi