Canopy Walk Deel 2
Blijf op de hoogte en volg Henny
11 November 2008 | Costa Rica, Monte Verde
Op het moment dat je boven op een groot plateau staat beginnen je benen een beetje slapper te worden van angst. Op het moment dat je aan de kabel wordt vast gemaakt kan je niet meer terug.
Dan begin je te glijden en na het eerste stuk begin je ook te genieten. Wat is dit geweldig zeg. Hoeveel kabels mogen we nog gaan? Het blijkt dat we 11 kabels te gaan hebben. Wat is dit schitterend. Je hebt absoluut geen last meer van hoogtevrees en het is alleen maar genieten.
Na 8 kabels hadden onze gidsen een uitdaging voor ons, wie durfde de Tarzan swing te doen? Je gaat dan een hoge trap op, wordt vastgemaakt en springt van het platea, een soort bungy jumpen. Je slingert dan heel hoog in de lucht heen en weer. Voor Hans was dit geen optie, die had iets van bekijk het maar, ik doe het niet. Ik, Henny, heb mijn angst overwonnen en ben de trap op gegaan en ben gesprongen, jee wat gaaf was dat, zo hoog in de lucht heen en weer slingeren. Ok, het eerste stukje, zeg maar die vrije val was even eng maar daarna absoluut niet meer.
Naderhand zei Hans uiteraard dat hij wel wilde maar niet kon omdat hij moest filmen, ja ja, zo lust ik er wel meer,haha.
Vandaag gaan we Sky walken, je gaat dan over heel hoge hangbruggen lopen die boven het nevelwoud hangen. Hierdoor heb je een heel andere kijk op de flora en fauna. Vanmiddag is het de bedoeling dat we een paar uur gaan wandelen in het woud maar wij weten niet of we daar wel aan mee doen. Dit hebben we een aantal jaren geleden al gedaan en toen zeiden we: dit doen we nooit meer. Morgen vertrekken we naar Nicaraqua,tevens een plek om souvenirs te scoren.
De groetjes allemaal uit Monteverde in Costa Rica
16 November 2008 - 12:14
Marilene:
Hallo 'Jane', wat zal dat slingeren een plezier hebben gegeven. Met het nodige gegier zo stel ik mij voor. Daarom maar goed dat Hans het weer op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Dan kunnen wij er straks ook nog eens van genieten.
Heb je het wel drooggehouden......?
Dikke kus, Ron en Marilène PS Hoe was de canopy walk?