Thailand
Blijf op de hoogte en volg Henny
16 November 2006 | Thailand, Bangkok
Vanochtend zijn we rond 12.00 uur in Bangkok aangekomen.
We hebben een heel luxe hotel (voor 1 nacht) want morgen gaan we naar ons Resort aan het strand om even uit te rusten van de vermoeiende rondreis.
Wat een verademing om in Thailand te zijn, de wegen zijn weer beter en het land is ook meteen een stuk schoner.
We hebben vanmiddag in de stad gewinkeld en vanavond gaan we voor het laatst met de hele goep uit eten op de Chao Praya rivier. We zullen dan dineren op een boot die een stukje deze rivier afgaat.
Daarna brengt de bus ons naar een nachtmarkt, Patpong market. We zullen dan ook weer net als 7 jaar geleden de Paaldanseressen in aktie zien, iets dat best leuk is om te zien als je met een leuke groep bent.
Vanaf morgen valt de groep uiteen want sommige hebben een ander resort of vertrekken zelfs naar een ander eiland.
We hebben een hele leuke groep gehad, iets dat je toch maar weer moet afwachten. Gelukkig waren we zelf al met 6 personen dus onze vakantie kon zo wie zo al niet fout gaan.
Last but not least:
Dit was het voor wat betreft het bijwerken van deze site, de overige berichten zullen we weer via de normale email versturen aangezien dat alleen nog maar informatiewisseling zal zijn omtrent onze terug vlucht.
Heel veel groetjes van Hans en Henny